Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  μπορείτε να εξοφλήσετε με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


1. Ηλεκτρονική Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, καθώς και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass.

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής χρησιμοποιείται το ασφαλές περιβάλλον Alpha e- Commerce , που παρέχεται από την Alpha Bank σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών, και με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς υπηρεσίες ασφαλείας.

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα με χρήση POS στην περίπτωση παραλαβής των προϊόντων από το φυτώριό μας (Αυλώνος 48, Βρανάς – Μαραθώνας Αττικής). 

Οι παραλαβές από τον χώρο μας θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με ραντεβού. Μη εξοφλημένες παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται εντός 3 ημερών, ακυρώνονται αυτόματα.


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την εξόφληση της παραγγελίας μπορείτε να πραγματοποιείτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας στην Alpha Bank, ο οποίος σας γνωστοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και να στείλετε και το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email: info@gryllis.gr.

Παραγγελίες για τις οποίες δεν έχει γίνει επιβεβαίωση πληρωμής εντός 3 εργάσιμων ημερών, ακυρώνονται αυτόματα. Σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλεγεί τα διατραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν 100% τον πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία δεν εκτελείται αν δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου το ακριβές ποσό της παραγγελίας. Η παραγγελία αποστέλλεται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης από την συνεργαζόμενη τράπεζα.


3. Πληρωμή μέσω  PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal.


4. Με μετρητά

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στην περίπτωση παραλαβής των προϊόντων από το φυτώριό μας (Αυλώνος 48, Βρανάς – Μαραθώνας Αττικής). Δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά απόδειξης λιανικής πώλησης αγαθών αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, (Νόμος 4446/2016).

Οι παραλαβές από τον χώρο μας θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με ραντεβού. Μη εξοφλημένες παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται εντός 3 ημερών, ακυρώνονται αυτόματα.