Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!!!


Πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, μπορείτε να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές - επισημάνσεις, για να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση.


1. Στο eshop μας θα βρείτε τα καλύτερα φυτά που επιλέξαμε για εσάς για αυτήν την εποχή. Με την χρήση του eshop και της πληροφορίες που θα βρείτε στις διάφορες ενότητες - κατηγορίες αλλά και στις ατομικές καρτέλες των φυτών, θα μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα φυτά για να ομορφύνετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας χώρους. Είναι φυτά που αυτήν την περίοδο βρίσκονται στην καλύτερη τους μορφή ή είναι κατάλληλη εποχή να τα αποκτήσετε οπότε να απολαύσετε σύντομα τα όμορφα χαρακτηριστικά τους, φύλλωματα, άνθη ή αρώματα. Έχουν επιλεγεί μέσα από μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα φυτών που καλλιεργούμε και διαθέτουμε στο φυτώριο μας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την μεγαλύτερη λίστα των φυτών μας μέσα από το grylliswaterlilies και αν δεν υπάρχει ούτε εκεί κάποιο φυτό που ψάχνετε, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε στο info@exclusivebotanicals.gr. Μόλις το φυτό είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα!!!


2. Στο checkout μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Για βάρος πάνω από 20 κιλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια μεταφορική εταιρεία. Μπορείτε να μας υποδείξετε και εσείς αν υπάρχει κάποια προτίμηση σας σε συγκεκριμένη μεταφορική.


3. Η εκτίμηση του κόστους μεταφοράς για φυτά με ύψος από 40εκ. και πάνω, έχει γίνει με βάση το ογκομετρικό τους βάρος σύμφωνα με τις χρεώσεις των εταιριών courier.


4. Η ελάχιστη παραγγελία είναι στα 30,00 ευρώ.


5. Μπορείτε να διαλέξετε οι ίδιοι τα φυτά σας και να τα αγοράσετε στις οργανωμένες ξεναγήσεις που γίνονται στο φυτώριο μας - πάρκο στον Μαραθώνα. Σας υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία!!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο ανοικτά για το κοινό. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!!!